ÚLTIMAS NOTAS PUBLICADAS

lunes, 18 de abril de 2016

ISCHOM II: Acknowledgments BCN2015


Acknowledgments

The Congress received funds from: 

Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació,


Institut d’Estudis Catalans, Barcelona (Spain); 


Chocolat Factory SL, St Cugat del Vallés, Barcelona (Spain);


ETAP-Applied Ethology, Research Centre in Pharmacology, Nutrition and Toxicology, Vandoeuvre-lès-Nancy

(France); 

Facultat de Farmàcia, Universitat de Barcelona (Spain); 


Idilia Foods SL, Barcelona (Spain); 


Institut de Recerca en Nutrició i Seguretat Alimentària, Universitat de Barcelona (La Caixa) (Spain); 


Naturex SA, Avignon (France), Simón Coll Xocolaters, Barcelona (Spain); and 


Royal Society of Chemistry, Abingdon

(United Kingdom).

Conflicts of Interest

The authors declare no conflict of interest.



© 2015 by the authors; licensee MDPI, Basel, Switzerland. This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons by Attribution (CC-BY) license (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/).



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Translate